Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT |

Frise SCLTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


Søg plads

Socialcenter Lillebælt har følgende ydelser og målgrupper:

Syrenparken

Syrenparken har botilbud (§85 og §§107/108) til borgere, som har svære psykiske lidelser. Ydelserne består af socialpsykiatrisk behandling efter rehabiliterende principper. Ydelserne er fleksible, specialiserede og individuelt tilrettelagte.

Egely

Egely har sikrede og særligt sikrede pladser (Servicelovens § 67) til børn og unge. Ydelserne består af bo- og skole/beskæftigelsestilbud og socialpædagogisk behandling.

Målgruppe:

Børn og unge mellem 12 og 18 år. Målgruppen er kendetegnet ved at have vanskeligheder i form af misbrug og psykiatriske problemstillinger samt en udadreagerende og kriminel adfærd. Vi modtager unge fra hele landet.

Visitationen til en plads på Egely foregår via Egelys socialrådgiver

på Tlf: 9944 2100.

Kingstrup

Kingstrup har har botilbud (§ 107/108) og beskæftigelsestilbud (§ 104) til borgere med erhvervet hjerneskade. Ydelserne består af socialpædagogisk behandling efter rehabiliterende principper. Ydelserne er fleksible, specialiserede og individuelt tilrettelagte.

Målgruppe:

Borgere med erhvervet hjerneskade, som ikke er plejekrævende. 

Matchning

1. april 2017 tages én ny fælles-indgang for kommunerne til de seks centre på det specialiserede socialområde i brug. Én mailadresse, ét telefonnummer og én anmodningsportal bringer kommunale sagsbehandlere i kontakt med Socialområdets Matchningssteam, hvorfra der formidles kontakt til det bedst mulige tilbud for borgeren.

Søg plads via anmodningsportal

I Anmodningsportalen udfyldes det digitale anmodningsskema, som efterfølgende automatisk sendes til Socialområdets Matchningsteam. Efter modtagelse vurderer teamet i samarbejde med de relevante centre, hvilket tilbud, der bedst tilgodeser den kommunale henvendelse og borgerens behov.

Anmodningsportal: https://www.as2007.dk/anmodningregionsyd/anmodning/

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med et anmodningsforløb eller anmodningsportalen, så kontakt Socialområdets Matchningssteam på

Telefon: 29 20 10 67
Mail: Social.anmodning@rsyd.dk


Siden er sidst opdateret 26-5-2017